Aarhus Lecture No. 2

Center for sociologiske studier CESAU inviterer til forelæsning med professor Hartmut Rosa, Universitetet i Jena: "Capitalism: The Escalatory Logic of Modernity and the Fourfold Crisis of Desynchronization".

29.11.2012 | Mikkel Rytter

Professor Hartmut Rosa

Dato man 14 jan
Sted Campus Aarhus, Tåsingegade 3, byg. 1441, lok. 012

I forelæsningsrækken 'Aarhus Lectures' har CESAU denne gang fornøjelsen at kunne præsentere et af de nye stjernenavne i den internationale sociologi, professor Hartmut Rosa, Universitetet i Jena, med forelæsningen:

Der er tale om den anden forelæsning i serien ’Aarhus Lectures in Sociology’. I serien inviteres aktuelle, internationale topsociologer til Aarhus for at give en forelæsning. Serien blev sidste år åbnet med den verdensberømte sociolog Zygmunt Baumans forelæsning om det flydende moderne.

Efter forelæsningen byder CESAU alle på en lille forfriskning og her vil der også være mulighed for at købe bøger til fordelagtige priser fra Aarhus Universitetsforlag.
Arrangementet er gratis og åbent for alle interesserede. Tilmelding er ikke nødvendigt.

Forelæsning / foredrag